×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

5 забавни и лесни начини да учиш от дома

Замисляли ли сте се, над идеята, че дома не е само място за почивка, но и място за работа, творчество и прогрес. Ако е така, но все още не сте открили вашата силна страна в личното пространство, то предлагаме ви 5 забавни и лесни техники да учите не само от курсове, но и от вкъщи:

1. Караоке

Пеенето караоке е, пеене от вас на една песен, която не разполага с вокална писта, а само с фона на музиката. Това е забавно, но понякога, ако сте с други хора, можете да се чувствате нервни и срамежливи. От дома, обаче нещата стоят по различен начин. Може просто да се отпуснете и да пеете любимите си песни като на висок глас, така и както искате и в удобно за вас време.

2. Прочетете на глас

Четенето мълчаливо съдейства за обучението на ума на английски език. Въпреки това, четенето на глас ще тренира езика и ще ви помогне да говорите чужд език правилно. Можете да изберете някоя книга, стихотворение или разказ, който искате и да започнете да четете думите на глас.

Започнете с лесни английски материали за четене, преди да преминете към книги.

3. Упражнение с тренировка видео

Как може това да ви помогне, ще попитате вие? Ако решите да тренирате, използвайте английски тренировка, например видеоклипове. Това ще бъде най-добре, ако имате DVD-та или Blu-Ray дискове, защото тези клипове винаги имат субтитри. Когато работите навън, опитайте и прочетете посочените субтитри.

4. Играйте на чуждия език

Друг забавен начин е да можете да направите, някои игри, които изискват от вас да четете или да говорите на езика. Един добър пример е Monopoly. На картите са написани всички наименования на немски език, докато играете, четете и тренирате езика си.

5. Чат с приятели онлайн

Какъв по-добър начин да се научите да говорите на друг език, освен идеята да имате приятел чужденец. Вместо да чатите с тях чрез клавиатурата, защо просто не направите гласово или видео повикване? По този начин, можете да практикувате говорене на английски език в разговорен начин. Това ще бъде добра практика и за двамата.

курсове по италиански език         

курсове по испански език             

курсове по френски езици

курсове по руски език    

курсове по гръцки език  

курсове по бизнес администрация