×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 87

Заклюячените автомобиле пред магазина за памет

Най – лудата ключарска случка, която съм имал като ключар, беше когато ми се обадиха да отключа една кола в Люлин. Дамата ми каза по телефона, че трябва да побързам, защото била затворила пиле в багажника. Отидох там в рамките на 1/2 час след обаждането и, отключих автомобила и, тя отвори багажника, и имаше две клетки с мъртви пилета. Беше толкова ужасно. Тя не беше споменавала пилетата да са били живи, така че всички ние помислих, че тя ще отиде до магазина от който ги беше купила. Пред който всъщност се беше и заключила. Така и не разбрах какво точно се разбраха с магазинера.

Един път ми се обадиха за 2008 Chevy Cobalt. Клиентът беше заключил единствената си връзка ключове в колата, искаше да знае колко ще му струва отключването на колата, тъй като други avtokluchari му бяха казали доста висока цена. По телефона му отговорих, че услуги от този вид ще му струват 150 лв и ще отворя автомобила без да оставя каквито и да било следи по автомобила. Казаха, че цената им се вижда висока и ще потърсят друг ключар. Отговорих им, че съм добър в това, което правя и затова цената от 150лв е справедлива. Нямам представа какво правиха, но се обадиха след цели 2 час да попитат дали мога да дойда. Когато пристигнах видях дупки във вратата на водача, изкривена емблема на багажника. Някакви жици стърчаха от врата на водача. Излишно е да казвам, че ключалката на вратата на водача е повредена. След като попитах за парите, изкарах моя EEZ GMZ четец закачих го за пасажерската врата, която за щастие не беше повредена и отворих колата за около 2 минути. Когато приключих ме попитаха как съм успял да се справя толкова бързо. Отговорих им, че съм тук само да отворя заключената кола, а не да давам уроци. Интересното е, че Шавролета беше на две преки от магазина за памети.

Имам доста забавни истории когато ме търсят за отключване на врати и прозорци, но мисля всеки един ключар може да ви разкаже от тях.