×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 78

Как да увеличим паметта на сматрфона – част първа

Съществуват много неща, свързани с мобилните ни устройства, които крият своите специфики. Така, например са открити начини, с помощта, на които може да допринесем за по-голяма лекота и удобства в процес на работа. Ясно е, че днес не можем без мобилното устройство по никакъв начин, а ето и някои трикове, с които да увеличим паметта на телефона.

Не са малко и онези хора, които носят по повече от един апарат мобилен телефон у себе си, за тях дори информацията свързана с паметта може да е още по-полезна.

В резултат от всички приложения, с които разполагаме, направени клипове и снимки, постоянния достъп до интернет, нуждата допълнително място за съхранение става все по-крайна.

И обратно на всички невероятни и функционални удобства на смартфоните, съвременният потребител, би поискал да има повече капацитет на памет. В случаи, че и на вас се налага да подобрите паметта на телефона, за да може да си позволите повече от онези неща, които искате за доброто обслужване, може да продължите да четете, за да узнаете как става.

Премахнете всички ненужни приложения. Те заемат толкова много свободни пространства, които може да ползвате за по-важни неща.

Всеки смартфон днес се продава с няколко инсталирани приложения още по време на неговата покупка. В случаи, че няма да ги ползвате те могат да попаднат в графа неизползвани и съответно изтрити. Всичко се свежда до няколко стъпки, в които ще освободите достатъчно памет. Ето и тях:

1. Изберете опция от настройките “Settings”

2. Следва “Applications” –> “Manage Applications”

3. Отивате в таба “Downloaded”

4. Записвате име на приложение за изтриване

5. Натискане на бутона “Uninstall”

Разбира се споменатия подход за увеличаване паметта на телефона е най-лесния, за който всеки би могъл да се сети. Освен това не изисква много време и усилия. В краен резултат ще имате свободна памет и възможност за много други по-важни неща, като да си следите позциите на сайта ви в google.