×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 78

Универсална флаш памет

Съществува ли универсална флаш памет и с какво може да е от полза за нас. Това е един от най-задаваните въпроси, когато заговорим за модерните си технологии. На фона на всички консумативи, които изискват компютри, лаптопи, таблети и смартфони, определено универсалната памет ще е едно от нещата, което би ни помогнало в конкретна ситуация.

Учени и производители стигнаха до нови открития, които направиха някои от консумативите по-практични и удобни. Един от тях е модерна флаш памет, която да е съвместима с редица технологии.

За връзка като кабел между различните устройства и модификация от обем на 16 и до 32GB е новата Leef Bridge памет.

Тя дарява голям проблем и позволява да бъде включена флашка към всеки нов таблет или смартфон. Често това става възможно, чрез предходник microUSB-USB и в случаи, че устройство разпознае външната памет.

Модерната USB паметта Leef Bridge е точно за тези момент, когато има най-осезаема необходимост от тях. Устройството представлява универсална флашка с два входа, единият microUSB и другият USB. Благодарение на тях включването е лесно и практично, както за лаптоп, така и при компютър, така и за таблет или смартфон.

Външния вид на новата памет е сходен с на всяка друга USB флашка. Обърната в обратната страна тя разполага с два конектора под самия корпус. За по-икономична нейна версия се смята 16GB и струва около $18, а желаещите да имат памет с по-голям обем от 32GB трябва да заплатят $30.

Универсалното устройство дава удобство не само с паметта си, но и с връзка между два компютъра или между лаптоп и телефон и т.н. За целта е достатъчно само да се свържат двете му страни и тя се превръща в кабел.

В стремежа да бъде практичен, икономичен и да има две и три в едно неща в процес на работа, всеки би се спрял на универсално устройство от памет и кабел.