Мултимедия двоен дин за FORD


Вградената навигация за кола и мултимедия за кола е многофункционално устройство, съдържащо в себе си няколко основни екстри. Устройството съчетава в себе си функции за слушане на музика,за възпроизвеждане на видео, възможност за включване на камера за задно виждане и навигационен софтуер.
Много заводи произвеждат този тип устройства, съответно много търговци ги предлагат поради засиления интерес към тях. Операционната система е основният критерий, по който те се делят. Вградената навигация на Ford може да бъде с два типа операционна система. Операционна система WinCE и операционна система Android. С WinCE операционна система е по-опростения вариант, този тип устройство е по-добър за бюджета Ви и притежава само основните функции за видео, музика, навигация и камера за задно виждане. По-функционалният вариант е втория-мултимедия с Андроид. Неговата операционна система Ви позволява при наличие му да влизате и сърфирате в интернет, да теглите и ползвате приложения. Интерфейсът му е лесен и по-модерен. При този тип устройства с Андроид има възможност да се добави донгъл за 3G SIM карта,с която навсякъде да се ползва интернет. Много клиента искат да имат възможността да гледат цифрота телевизия на своите мултимедии. Това зависи от параметрите на самата медия и тази функция може да бъде достъпна,в случай че притежавате цифров TV тунер, който съответно да е инсталиран на медията или мултимедията да е с вграден такъв.

https://bgauto.eu/oem-multimedii/ford
Специално разработените мултимедии за Ford се предлагат в различни нюанси,с цел да си изберете най-подходящият цвят за вашето табло. Има 3 варианта за цвят: черен, графитен и сребрист цвят. Нещо, което е много важно да се знае е, че при инсталацията на уреда се запазва функцията за управление на бутоните от волана. Това е характерна най-много за специализираните устройства, докато при монтаж на универсален плеър е малко вероятно тази функция да се запази. Добрата визия също е една от причините клиентите да предпочитат устройства от този тип. Те се предлагат с различни размери на екрана и много добра резолюция, както и много други екстри.