Как да започнете план за обновяване на апартамент

Как да започнете план за обновяване на апартамент?

От bulkom.com ни дават някои полезни съвети. Вижте тук:

Домашен ремонт в апартамента: започнете енергично и приключите по-бързо!

Нека поговорим повече за ключовите етапи. Първият е изчисляването на очакваните разходи.

Какъв е най-добрият начин да започнете бюджетиране за ремонт в апартамент? С най-точно измерване на параметрите на помещението. Разходите зависят от потреблението на материали. Сравнително казано, за да се изчислят правилно разходите, трябва да знаете колко ролки тапети ще продължат да залепват стените и колко плоча за пода ще ви трябва за пода.

В оценката трябва да се включи всичко - от гнезда и винтове, с които да прикрепите картините към стените, до количеството боя и шпатулите. Колкото по-подробен е вашият план, толкова по-малко неприятни новини и Непланирани разходи ви очакват в бъдеще.

Също така е важно да се определят търговските марки на стоките. Често се случва, че едни и същи артикули с различно производство имат значителна разлика в цената. Отидете на пазаруване предварително и изберете това, което ви подхожда по отношение на съотношението цена-качество.

Други фактори могат да окажат влияние върху разходите - както обективни (нередности по стените), така и субективни (счупване на оборудването поради неправилно боравене или материални щети). Затова планирайте отделен бюджет за непредвидени разходи. Те трябва да бъдат отразена в общия бюджет.

Само с помощта на разходния план може да се ориентирате в обема на работата и размера на необходимите средства. Този етап не може да бъде пренебрегнат.

Когато сте готови с всичко по-горе казано, време е да позвъните и на 0888001133 да научите и за цени по извозване на мебели.