Резервни части за италиански марки автомобилиИталиански производител Lancia специализирана старта луксозни спортни автомобили. Веднъж, автомобили tourină компания използва невероятната популярност, но след това, контролният пакет акции бяха закупени от загриженост Fiat, Lancia марка автомобили престанали да бъдат популярни.
Lancia автомобили

Виченцо Ланча счетоводител и признат състезател и неговият спътник Клаудио Fogolin през 1906 г. Компанията е основана от Fabbrica Automobili Lancia. Само за една година автомобилен производител представи своя първи продукт - Lancia 18-24 НР, който по-късно е преименуван на Lancia Алфа.Следващите модели се прилагат най-новите технологии марката за периода, през който се утвърждава в световен мащаб. За първи път в историята на автомобила, модели Lancia започнаха да се инсталира мощност единица с шест цилиндъра (Ланча Диалфа) и по-късно и V-тип шестцилиндров (Lancia Аurelia), създаване на които по-рано технически кредити невъзможно. Новост са станали самоносеща тяло, предното окачване (Ланча Ламбда), вътрешните и външните чистачките (Ланча Фламиниа). В допълнение, компанията Lancia стана първият европейски производител на автомобили, който започна да оборудва автомобилите си с поредица от електрическо осветление (Lancia Тhеtа).

Името на производителя винаги дойде в автомобилната история: през 70 век ХХ Lancia екипи спечели шампионата "Формула-1", верига състезания, митинг.


Но ракети-носители, прекрасна търсени тежки разходи и постижения доведоха по-малка печалба. Скъп са лекувани и най-новите разработки, участието в състезания. Всичко това разклати финансовото състояние на производителя. В резултат на това през 1969 г. е била купена от загриженост Fiat. Въпреки това, компанията продължава Lancia независимо развива и стартирането на нови модели. Под тази марка се произвеждат в тялото на комби автомобили, седан, купе, хечбек и миниван.
Предимства на Lancia

    страхотен дизайн на тялото;
    правителство лесно и удобно;
    силата на суспензията;
    просторен и комфортен интериор;
    надеждността на спирачката;
    икономичен разход на гориво в устройството за захранване с висок капацитет;
    части на разположение;
    високо качество на потапяне на тялото;
    отлична звукоизолация.

Lancia Ypsilon в оборудване, попадащо Start & Stop система, която контролира работата на захранващия блок на чести спирания. Тази система позволява да се намали разхода на гориво и намаляване на обема отработени газове.
Най-добрите части на Lancia

Lancia автомобили в диапазона са предмет на гордост от своите собственици: необичаен транспорт буквално пленява очите на другите. Но в случай на повреда на такава кола, търсейки repaţarie изисква резервни части може да бъде проблематично.

Ние бързо ще помогне за решаването на проблема. Купи щади Lancia автомобил, независимо от модела и поколение Интернет ще бъде в нашия магазин. Производството е представен в широк диапазон, то се различава с високо качество и на достъпна цена. Опитни специалисти техническа поддръжка ще ви помогнат да изберете и поръчките необходими части за Lancia. С наша помощ можете да поправите колата си, без излишък усилия, време и финанси!