Какво оборудване да набавим за модерна кухня

Жената в кухнята е като „царица на трон“. Тя казва, че домакинските уреди трябва да изберат мъжа, но това е грешно, защото кухнята е зона за женско творчество, а вероятно и личния живот. Ето защо, след като жената има право да избере домакински уреди, според предпочитанията си.

За приятни находки в кухнята на бъдещето, трябва първоначално да помислите за дизайна на кухня. Там има ежедневни неща, които в много отношения следва да допълнят или да се внедрят в интериора на кухнята, например, вградена фурна.

Предвидете едно голямо почистване от тук: http://obshtini.com/tavani-mazeta-sofia/;

Планирайте извозване с товарен камион за всички стари мебели и оборудване:  http://hamalski.com/prevoz-na-mebeli-i-bitova-tehnika/;

Организирайте реда в дома по следната схема:

http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8/.

 

Основното нещо, което ви остава са вашите финансови възможности. Кухненските уреди могат да бъдат избрани по всяко време, дори онлайн, където цените са много по-ниски, отколкото на пазара!

Хладилник

 

Първият е хладилник – в него може да поместите продукти за консумация за дълго време. Изборът на хладилника може да се извършва по определени критерии:

Ценова категория (среден сегмент);

производителя, популярността на която съответства обратната връзка с клиентите по отношение на качеството на продуктите;

Хладилна функционалност, брой камери, вътрешният обем и др.

гаранционен срок.

Според описаните по-горе категории хладилника, ще съхраняват продуктите в на второ място ще прави и замразяване.

Печка

 

Второ място заема печката с керамични плочки. Видовете плочи са малко объркващи, затова нека започнем с най-простите неща. Плочките могат да бъдат от конвенционални, стандартни повърхности или построени. В зависимост от това какъв вид "гориво" използвате, било то газ или електричество, изберете най-подходящия. И, разбира се, фурна. Тя също е съставна част на плочата. Разбира се, първият вариант е по-икономичен. Повърхността на плочата също е разделена на подвидове: дву-, три-, четири-горелка. Там вече е въпрос на вкус.

Микровълнова

 

Трето място се пада на потребителската електроника! Това е микровълнова, основна функция е наличието на храна и загряваща решетката, както и функция размразяване на храна.

Кафемашина

 

За добро утро трябва да имате кафемашина. Утрото и добрия старт на деня започват с чаша ароматно кафе.

Съвременната интерпретация на кафе-машината може да се раздели на класическата (използва прясно смляно кафе) и новите (кафе на капсули).

Всички тези уреди в кухнята ще ви спестят време, скорост при готвене и вкусни ястия!