×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Съвети за разчупване на леда на детско парти

Много от нас помнят детството с всички приятни и неприятни моменти от рождени дни. И докато едни с умиление искат да съхранят всеки скъп спомен, то други не поглеждат назад в миналото, за да не почувства стеснителните моменти или друго което в детството ги е тревожело. Ако искате да помогнете на своето дете по-лесно да се справи с контактите и когато празнува своя рожден ден да се радва на всеки миг, научете повече за това, как може да организирате празника му. С детски парти клуб София, това може да е детска сбъдната мечта.

Чудесен начин да накарате всеки да се почувства добре дошъл и спокойно е да играе в началото на вашите партита не е трудна задача. За да направите това, ще трябва да напишете името на всеки гост върху парче картон преди началото на детското шоу. Цвета на буквите и изрязване за всеки един малък гост е начин да го приветствате с добре дошъл. След това се подготвят лента от картон с парче лепкава част или ластик, която се прикрепя към гърба.

И накрая, за да направите класацията на имената на всички детските, организирайте рожден ден с куклен театър. С аниматоритедецата по-лесно ще се отпуснат и ще контактуват помежду си. Така дори по-лесно ще се отпуснат и всички ще разберат един за друг не само имената.

Друга идея е да се затоплят отношенията между децата по време на детско парти, особено ако не всички се познават е с организиране на групови игри.

Купете някои пакети от различно оцветени малки звездички (или да направите някои собственоръчно) и да ги скрие из стаята, преди да започне партито. Децата трябва да се съберат колкото се може повече на двойки от един и същи цвят, така детето с най-много двойки печели играта и нови приятелчета. С целодневно гледане на деца може да организирате и по-разнообразни забавления.

Алтернативно на това е създаване на просто упражнение с плавателни съдове от хартия, които ще помогнат на децата да се опознаят помежду си. Друга игра за малките, която би събудила интереса им е оцветяване на картонени шапки. За целта изрежете шапка с форма на купол и поставете на една маса с цветни моливи или флумастери за децата сами да изберат цвят и да разкрасят. Шапките могат да бъдат тематични например с форма на пиратски шапки, шапка за принцеса, диадеми и други.